Ароматерапия – курс (начален и напреднали)

Център за Духовно Развитие, организира курс по Ароматерапия.

I ниво, начинаещи: 2 и 3 октомври 2021 г. 9:30 – 18:00
II ниво, напреднали: 9 и 10 октомври 2021 г. 9:30 – 18:00

Ароматерапията се основава на използването на полезните свойства на етеричните масла добивани от билки – лечебни растения и прилагането им при лечението на множество заболявания.’

Етеричните масла стават все по-популярни и пазарът предлага богато разнообразие от продукти за ароматерапия. Все повече хора се научават как да ги използват, за да се чувстват и живеят по-добре.Неизмерими са ползите от тях:
– намаляват напрежението и стреса,
– създават по-позитивна нагласа към живота,
– повишават енергийното ни ниво и засилват сетивността ни към фините енергии,
– правят ни физически по-здрави и устойчиви, ускоряват възстановяването след заболяване и
– укрепват имунната ни система.Ако се чувствате привлечени от ароматните масла и усещате, че те са по-естествената, природна алтернатива за поддържане на здравето, красотата и вътрешния баланс, този курс е за вас.
Ако искате да ги използвате и сте опитвали, но сте все още неуверени как, кога и дали ги употребявате правилно, максимално ефективно и безопасно, това обучение е подходящо за вас.Какви знания и умения ще придобиете в този курс:
– Ще се запознаете с характеристиките на 40 етерични масла, вкл. техния аромат и основните им терапевтични и козметични приложения.
– Ще знаете как да ги използвате – как да ги разреждате, дозирате и прилагате.
– Ще се научите как да избирате най-подходящите масла в различни ситуации, как да ги съчетавате едно с друго и да съставяте индивидуални рецепти за вас и вашите близки.
– Ще се запознаете с всички правила и препоръки за безопасна употреба на етеричните масла.
– Ще знаете от какво се определя качеството на етеричните масла и как да избирате и купувате висококачествени продукти за ароматерапия.
– Ще се запознаете със свойствата на повече от 30 базови масла, както и други ароматни продукти, например хидрозоли, СО2 екстракти, абсолю, конкрет и по какво се различават.
– Ще научите как да си приготвяте базови етерично-маслени продукти за ежедневна грижа за красотата и при обичайните здравословни неразположения.
– Ще узнаете как работи обонянието и по какъв начин натуралните аромати въздействат върху нашия ум, психика и емоции.
И още много…
Не е необходимо да имате предварителни знания или опит с етеричните масла.За водещия курса: Пролетина Стоянова, квалифициран ароматерапевт; занимава се професионално с ароматерапия от 2010 г.: преподава ароматерапия и ароматерапевтичен масаж, води специализирани семинари и обучения, извършва персонални и бизнес консултации по ароматерапия.

Повече информация на www.aromatina.com.

Участието в двете нива на курса е на стойност 450 лв. При желание за записване само за едно ниво, стойността на курса е 250 лв.

При ранно записване и плащане на целия курс до 10 септември 2021, цената на курса е 420 лв.
За записване и повече информация: телефон и/или вайбър. 0885004083 – Стефан Кръстев, организатор
и-мейл; info@bulgarianow.org