Виолетов пламък

Виолетовия Пламък – Божествен инструмент на трансформация, свобода и изцеление

Виолетовият пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия лъч на Вселенското съзнание. Виолетовия Пламък променя отрицателната енергия в позитивна енергия, тъмнина в Светлина и съдбата във възможност. Изтрива произтичащото от лошата карма на нашите грешки, защото ефекта от нашите минали действия, както добри, така и лоши се връща при нас в настоящето – това е Законът на кармата.

Той има силата да преобразува енергиите, пораждащи заболяванията в Любов и Светлина, има силата да изтрие или да трансформира причината, ефектът и дори паметта на нашите минали грешки, да видоизмени или намали степента на негативната карма, преди тя да се върне при нас. Трансмутация означава да се промени, да се променят по форма, външен вид или характер нашите минали грешки. 

Виолетовият Пламък е в състояние да лекува телата ни чрез премахване на карма, която ни прави уязвими към болести и заболявания, да  пречиства тялото и аурата, да изчистим токсините от клетките си, да трансформираме негативната информация, записана в етерното, менталното и емоционалното тяло от настоящето или минали животи.

Но истинската причина за заболяването често се корени в нашите умствено, емоционално и духовно състояние: емоционално стресиращи преживявания, омраза и други негативни мисли и чувства. Белезите от миналото и болезнените спомени могат да бъдат излекувани и да се разтворят, когато лечебния балсам на Виолетовият Пламък се прилага. 

Как работи Виолетовия Пламък?

Виолетовия Пламък действа чрез промяна на вибрациите. На атомно ниво, под вибрации може да се разбира скоростта, при която електроните обикалят около ядрото на атома. Виолетовия Пламък действа чрез промяна на вибрациите на това ниво. Атомите са най-вече празно пространство. Празното пространство между ядрото и електроните е мястото, където отрицателната енергия и карма може да се залепи. Когато атомите в телата ни и аурите ни се запушва с тази негативност, електроните се въртят по-бавно и по-бавно и ние започваме да резонираме повече с негативизъм и по-малко със светлина и любов. Ние имаме по-бавни вибрации и ставаме по-малко духовни.

Виолетовият Пламък преобразува тази отрицателна енергия. Тя не просто навлиза и премахва негативната енергия, но и я превръща в Светлина. Защото там в рамките на атома плътността става по-малка, електроните се въртят по-бързо и по-бързо, като по този начин увеличава нашата вибрация. Когато имаме по-висока вибрация, имаме повече духовна енергия в нашето тяло. Виолетовият Пламък е инструмент за личностна промяна.

Лечителите и йогите знаят, че оптималното здраве идва, когато тази духовна енергия тече свободно по цялото тяло. Виолетовия Пламък освобождава тази енергия и възстановява хармонията и равновесието в по-духовно състояние на битието. Виолетовият Пламък има уникалната способност да превърне страха в смелост, тревожността в мир и омразата в любов.

Продължителността на сеана е около 40-60 мин. Цена 25лв.