Енергийно изправяне на гръбначен стълб

6744528

 

Здравейте!

В центъра за Духовно Развитие през уикенда ще ни гостува духовният лечител Емил Неделчев. Единствено той е инициаторът на Духовното изправяне на гръбначния стълб. Според него този енергиен метод е уникален. Чрез Духовното изправяне се активират силите за самолечение, като по този начин и Вашето тяло може да усети своя личен процес на лечение.
Различни по височина плешки, изкривен гръбначен стълб и дългогодишни изкривявания на таза се изравняват, а в повечето случаи дори се излекуват напълно с едно единствено, продължаващо само секунди, кратко и безболезнено лечение. По този начин могат да се премахнат физически, психични, както и емоционални оплаквания.

https://www.youtube.com/watch?v=5zoh1m3VJnU

Духовното изправяне се случва по лек начин. Лицето, което се лекува усеща често леко, успокояващо отпускане и корекция на тялото си.Чрез премахването на енергични блокади – запаметени в съзнанието на клетките от времето преди самото раждане – тялото е в състояние да се изправи за един миг, по естествен начин и без допир, при което се възстановява реда в цялостния организъм.

Място на провеждане на сесиите: Център за Духовно развитие,
Адрес: гр. София, ул. Ами Буе 10А, партер, откъм ул.”Баница”

Духовният лечител Емил Неделчев е завършил Академия по алтернативна Медицина в град Калкута Индия, степен Доктор в Алтернативна медицина -Рейки Мастер, Хиропрактика, Акупунктура, Аюрведа, Натуропати. Работи в град Бургас и Германия – град Линген.

Необходимо е предварително записване за час на тел.: 0884/721427
Лечебните сеанси ще се провеждат от 09:00ч на 17.12 до 17:00ч. на 18.12.2016г.