Минали събития

         Всички минали събития можете да видите във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/pg/bulgarianow.org/events/?ref=page_internal

 

 


Семинар за кристали и минерали – качества и лечебно приложение
https://www.facebook.com/events/1704231879835377/
Семинара ще бъде проведен на 09.04.16 под формата на уебинар с продължителност около 2ч. Благодарение на Красимир Куртев и Станислава Фердинандова ще се потопим в магията на кристалотерапията. Начало: 11.00ч. Вход свободен, приемаме дарения за подпомагане дейността на центъра. Моля, да потвърдите присъствието си, като използвате една от следните опции: facebook съобщение; e-mail: nkatzarska1@gmail.com или на тел: 0896759795


Среща с Душата *Практика-медитация с Ангели*
На 10.04.2016 от 11:00 имате среща с най-важното същество на Земята, във Вселената! Среща със себе си, с душата си!
Ден и час: 10.април. 2016 г.- НЕДЕЛЯ, от 11:00 до 14:00 ч.
Водещи: Милуш Кадиев и Десислава Иванова (повече за тях може да прочетете на www.akashovizapisi.com )

Вход: 25 лв.
Моля, ако някой чувства затруднения от материална страна, а иска да присъства да се свърже с нас. Ангелите не затварят вратите, там където сърцето копнее. За информация и записване: 0896 06 06 65 Деси.


Практически курс „Майстори на разширяващото се съзнание.“

Добре дошли в практическия курс на Тенислав Христов:
Този курс е за онези, които са изгубили всичко по пътя:
семейство, приятели, вярата, взаимоотношенията, работата, изобилието и единствения въпрос, който ги измъчва, когато лежат късно през нощта в леглото е :
„Трябва да има по-добър път, трябва да има още нещо? Какво? Какво?? Какво??? Какъв е отговора?“
А отговор няма!!!
Тук и сега е момента да стъпите и поемете по последния път, най-трудния път –ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕ СИ. Този път е за избрани.

ИЗБИРАТЕ СЕ САМИ !
Детайли:
* Продължителност на курс: 3 месеца

* Място на провеждане: Център за духовно развитие, София, ул. „Ами Буе“ №10А, вход откъм ул. Баница (в близост до Пирогов)

* Цена: 600 лева за целия курс, платими по следния начин: 300 лева при започване на курса, 300 лева в началото на втория месец.

* Водещ на курса: Тенислав Христов (www.nad-dietite.com)

* За контакти: Тенислав Христов 0876 505605

* График на провеждане: начало – 08.12.2014 от 19:00 ч и 10.12.2014 от 19:00 ч

Курса се провежда всеки понеделник и сряда от 19 до 22 часа, като за седмицата и в двата дни темата е една и съща. След първото занятие графика за посещение може да бъде понеделник и/или сряда според желанието и удобството на всеки.


Здравейте, приятели!
Имаме удоволствието да ви поканим на поредното събитие на „Център за духовно развитие“, а именно- Курс по Системата на традиционно рейки-1-во ниво воден от Рейки Мастер Станислава Фердинандова с подкрепата на Рейки Мастер Стефан Кръстев. Ще се радваме да сътворим заедно един свят изпълнен с много лечебни и творчески практики по извисяване!

И няколко думи за това „Що е Рейки?“ …

Във физическото тяло енергията на жизнената сила/ки или ци/ тече с помощта на физическите центрове, наречени чакри, и на пътища наречени меридиани. Тя тече и около тялото в едно енергийно поле, наречено аура. Това енергийно поле реагира на всичко, което мислим, казваме, чувстваме и изживяваме. То се разстройва и блокира всеки път, когато съзнателно или несъзнателно приемаме или поглъщаме негативни думи, мисли, чувства или преживявания. Ако тези задръствания не бъдат разсеяни и премахнати, тяхната енергия постепенно може да стане по-плътна и да се стигне до физически заболявания. Рейки представлява духовна енергия, вибрираща с много висока честота, което й помага да премине през запушванията, да протече през всички заседнали части на аурата и физическото тяло, да ги зареди с позитивна енергия и да издигне нивото на вибрациите на цялото енергийно поле. Тя изчиства и балансира чакрите, укрепва енергийните пътища, което позволява на жизнената сила да тече безпрепятствено и естествено в цялото тяло. Укрепва и засилва естествената способност на тялото да лекува себе си и отваря ума, емоциите и духа към възприемане и разбиране на причините, които са довели до заболяването както във физическото, така и в енергийното тяло. Тъй като Рейки се управлява от един Висш разум, тя винаги открива своя път към онези места във физическото или енергийно тяло, които се нуждаят от лечение, без съзнателното й насочване, както от страна на лечителя, така и от страна на лекувания. Рейки се настройва към конкретния индивид, така, че всеки човек получава такова количество от нея, каквото му е необходимо в момента. Тази фина енергия може да спомогне за духовното ви и физическо израстване.

Ето и програмата, по която ще работим:

1. История и възникване на Рейки
2. Принципите на Рейки
3. Рейки сеанс- подготовка
4. Позициите на ръцете/органи, жлези/
5. Кратко описание на чакрите и Рейки
6. Лечение на енергийните тела
7. Техники за енергийна защита и очистване
8. Работа с кристали /практически приложения/
9.Система за манифестиране/ постигане на благополучие във финансовата сфера, лични отношения, здраве/

Семинара е с продължителност 2 дни по 5 часа с един час обедна почивка. От 11ч. до 17 часа. Посвещението може да бъде направено в неделя или в различен ден от посочения! Ученикът получава учебни помагала. Издава се сертификат за завършено първо ниво от системата на традиционно Рейки.

Цената на курса е 70 лв.за посочения период.

За участие позвънете на тел.
0896759795 Нели Кацарска
Рейки Мастер: Станислава Фердинандова
Рейки Мастер Стефан Кръстев

За повече информация посетете http://www.stanislava.net/ или https://www.facebook.com/events/501894480021252/

Място на провеждане:
гр. София, ул. Ами Буе 10а, вход от ул. Баница
„Център за духовно развитие“

Период: 14.05.2016г- 15.05.2016 г.
от 11 часа-до 17 часа

Водещи: Станислава Фердинандова и Стефан Кръстев