Семинар: Лечебни медитативни практики за пречистване

Каним Ви на семинар по алтернативен начин на лечение чрез използване на медитативни практики за пречистване на тялото като се акцентира върху коренните причини на проблемите в живота ни. Ето и основните моменти, по които ще работим за да отключим процесите:
1. Ще прережем енергийни връзки, премахнем енергийни куки, възли и импланти за да се освободим от енергийния вампиризъм на заобикалящият ни свят.
2. Ще открием и премахнем всички форми на енергийна намеса в нашият организъм и ефирните тела като вируси, бактерии, паразити и ще ги изпратим в Светлината.
3. Ще изчистим своето съзнание от блокажи в следствие на греховете, които някога сме изповядвали и ще ги заменим с енергиите на Любовта, Състраданието и Милостта.
4. Ще стартираме оздравителни процеси в нашето съзнание.
5. Ще направим ефективна енергийна защита.За достигане на красотата и радостта, израз на хармонията в нашето съществуване заповядайте заедно да сътворим реалността на Любовта!

Център за Духовно развитие
ул. Ами Буе 10А, (откъм ул. Баница)
Дата: 23.01.2021 от 10:00ч.
Продължителност около 3-4 часа.
Водещ; Стефан Кръстев
Вход: 30лв. (заплаща се на място в деня на семинара)За предварително записване:
телефон:/СМС/Вайбър: 0885004083, съобщение в месинджър
имейл; info@bulgarianow.org

Внимание! Семинара е за хора, които са медитирали и/или имат посвещение в някои от енергийните системи за лечение и идват с готовност да развият себе си по един осъзнат начин.