Система за израстване и лечение

 

Скъпи приятели,

През последната 2015 година усилено работихме над системата за духовно израстване и лечение. Видимо доволни от резултатите продължаваме да популяризираме ползите й касаещи личностното израстване и лечение( физическо и духовно )! Поради тази причина, а и виждайки в ежедневната ми практика и проведени консултации нуждите от такова лечение , решихме да работим активно за азпространяването на тази нова и все още непозната система. Всеки един от нас се стреми към съвършенство и еволюционно израстване. Дори и несъзнателно следваме повика на сърцето си и вървим по път изпълнен с предизвикателства. Сблъскваме се с обстоятелства, емоции, отношения, които пряко докосват душите и дори да се опитаме да неглижираме случващото се, забелязваме, че страховете ни, потиснатите емоции или травми започват лека-полека да се подават на повърхността на житейския ни път и да търсят своето разрешение и лечение. Понякога си мислим, че се е отворила Кутията на Пандора и са ни връхлетели хиляди неприятности. Но защо да не ги приветстваме радушно? Да се изпълним с разбиране и толерантно отношение и да разрешим случващото се по възможно най-добрия начин за нас, за нашия индивидуален живот, защото когато човек работи върху себе си с добродетелите и развива своите личностни позитивни качества, то този човек помага както на своята духовна група, така и на монадата и на цялата планета. А що се касае за околния ни свят, в който живеем, може да се превърнем в пример за подражание и да покажем , че може да живеем без агресия в сътрудничество и взаимопомощ.

Всеки вторник и сряда ще сформираме групи, които ще работят по системата. Ще организираме и семинари, в които ще обясняваме начините на работа при извършване на лечебните практики. Ще обучаваме желаещите да работят с дадените ни похвати от Учителя Терн и древните атланти.

Всеки може да намери своето личностно израстване и развитие в океана от духовни практики и всяка една система допълва знанието и опита, от които има нужда. Всички системи са прекрасни и разкриват онзи вътрешен свят към които цял живот се стремим.

С пожелание за ползотворна съвместна работа изпълнена с любов, радост и забава!