Тета лечение

ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ – Метод за мигновена трансформация.

тета лечение

тета лечение

Тета лечението /Thetahealing/  е уникална технология, която може да промени живота ви. Представлява медитативен процес, водещ до психологическо, духовно и физическо изцеление. Изцеляващият ефект се дължи на способността на нашият мозък да бъде в тета състояние. A Тета вълните са мозъчни вълни, които на нас са ни познати, защото ние се раждаме с тях, така както нашият мозък работи в алфа, гама, делта вълни.

Чрез този метод се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание, където са нашите  спомените, чувствата, нагласи  и убежденията. Тета лечението е състояние на дълбока релаксация, високо състояние на съзнанието в съединение със Създателя на всичко, което Е.   С творческата енергия на Вселената, с вибрацията на безусловна любов Бог, с фокусирана медитация човек може да изцели себе си и други хора. 

За да се практикува лечението е нужно да изпитваме вяра в тази енергия.
Ваяна Стайбъл – основателка на метода ,,Thetahealing,, (Тета лечение), заедно с учени в областта на квантовата физика е открила, че именно когато нашият мозък е в тета вълни се отваря достъп до подсъзнанието. В това състояние ние сме близо до Божествената вибрация, съединени сме с Създателя на всичко, което Е.

Този метод е бил известен в още в древността. Ваяна го е приложила върху себе си и се е излекувала от рак на костта и след това е започнала да го преподава и разпространява. Тази година тя получи награда за придвижване на Америка напред като духовен целител. Сега в над 25 държави има обучени над 50 000 души на тета лечение, които го практикуват.
Основен момент на Тета лечението е работата с нашите убеждения – това в което вярваме,  тъй като със своите мисли, ние създаваме своята реалност. Нездравословните убеждения, негативните подсъзнателни програми могат да се открият и променят мигновено, с което се променя вашият живот напълно.

Метода ни помага да работим със страха, вината, обидата, отхвърлянето и насилието. Финансовото благополучие и блокиращи убеждения за това, наследени от родителите и предците ни. В личен план ни помага да намерим своята сродна душа. Да създадем хармонични отношения в семейството си. 

Тета лечението променя мирогледа, усещането за непрекъсната свързаност с всичко, което Е.  Започвате да се опирате на безусловната любов на Твореца. Променя се мисленето, позитивното отношение към живота,  ставаме по-хармонични, радостни и успешни. Разкриваме своята уникалност, творчество, таланти и истинският си потенциал.

В тета състояние ние създаваме това, което искаме,защото нашите възможности са безгранични !

За записвания, индивидуални консултации и лечебни практики: info@bulgarianow.org, тел:0885004083