Хуна молитва за българския народ

ХУНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Любимо Божие Присъствие, мое Могъщо Аз съм Присъствие, моя Монада, любими Махатма, Мелхизедек, Космически логос, Мелхиор, Хелиос, любими Санат Кумара, Исус Христос, Света Богородице, Архангели Метатрон, Михаил, Гавраил, Уриел, Рафаил, Сандалфон, Велико Бяло Братство, Петър Дънов, Възнесени Учители и Лечители на Светлината, Свети Иван Рилски, Свети Георги, Боян Мага и Богомилите, пророчице Ванга, дякон Игнатий.

Искам и Ви моля с цялото сърце и душа, ум и мощ, за Вашето ръководство, помощ, насоки и Божествена намеса за да помогнете на Българският народ да преодолее духовната си криза в която се намира; Да превъзмогне трудностите и несгодите в тези тежки времена; Да прояви Волята си да се издигне българският Дух срещу тиранията на злото, страха и омразата, които пречат за развитието на България и човечеството като цяло.

Господи, смили се над България. Изпрати Божествените Си Сили да я пазят от разруха, земетресение, наводнение, град, суша, глад и други природни бедствия. Мир и Любов да настане по лицето на цялата земя.
Призовавам за Божествена намеса на цялата Божия сила за постигане на Духовен мир; за трайно установяване на Божията Любов у сърцата на Българите; за Просперитет и Благоденствие на Българският народ и човечеството като цяло.
Благодаря и приемете, че това е сторено в съответствие с Божията Воля в служба на Божествения план на земята.
Амин.
Мой Любим подсъзнателен ум, с това те моля и ти заповядвам да отнесеш мисловната форма на тази молитва, с цялата манна и жизнена сила, необходими за нейното материализиране и проявление, до Источника на моето същество чрез моята любима Монада.
Амин.
15-20 сек. се изчаква като се визуализира как молитавата във вид на енергия се изтрелва през седма чакра към космоса.
Господи,нека падне благословенният Ти дъжд!
Амин!
ПОЧУВСТВАЙТЕ КАК ЕНЕРГИЯТА СЕ СПУСКА ОТ БОГ ОБРАТНО КЪМ ВАС.
ПОГЪЛНЕТЕ Я.
ОМ.ОМ.ОМ.Напявайте спокойно и с вяра.