Пеене – разгръщане на потенциала в гласа

Пеене – разгръщане на потенциала в гласа

С Емил Кънов – вокален  педагог

 

        Лечебното пеене е за всички вас, които смятат че не могат да пеят. Да, защото тук няма значение дали пеем красиво и вярно, тук се фокусираме върху самите звуци… чуването и усещането, ще събудим чувството си за вибриране и след няколко посещения ще освободите славейчето, което винаги е било у вас. Ще се освободим от ненужното, ще се отворим и ще активираме гласа си и енергийните си центрове. Ще разкрием и изразим себе си, ще пуснем своята индивидуалност, ще изпеем това, което е вътре в нас и ще се настроим към това, което е извън нас. Чрез звуците ние трептим хармонично, превръщаме отрицателните енергии в положителни, вливаме жизнена енергия в себе си и повдигаме вибрациите на целия си организъм. 
Звукоизвличането прокарва пътеки за нашите гласове, превежда ни през бурните реки на страховете ни, създава мостове над тях и ни води, към нас самите. Разтваря дверите на умението да работим с гласа си, да го отпуснем и да забравим за всичко друго.
Звукоизвличането е техника, дадена от древните атланти . Те ще ни потопят в един изчезнал свят отнесъл със себе си древно познание, огромна психическа сила и красота! 

 

Къде:  Центъра за Духовно развитие
Кога:  всеки четвъртък на ул. Дунав 43, партер

всяка сряда на ул. „Ами Буе“ 10а партер
Начало: 18.30ч. Продължителност: около 1(един) час
Водещи: Емил Кънов – вокален педагог
Вход свободен, приемаме дарения за подпомагане дейността на центъра.

Контакт: 0885004083