Лечебно пеене чрез звукоизвличане

Лечебното пеене е за всички вас, които смятат че не могат да пеят, защото тук няма значение дали пеете красиво и вярно, тук се фокусираме върху самите звуци… чуването и усещането, ще събудите чувството си за вибриране, ще се освободите от ненужното, ще се отворите и ще активирате гласа си и енергийните си центрове. Ще разкриете и изразите себе си, ще пуснете своята индивидуалност, ще изпеете това, което е вътре във вас и ще се настроите към това, което е извън вас.

Чрез звуците ние трептим хармонично, превръщаме отрицателните енергии в положителни, вливаме жизнена енергия в себе си и повдигаме вибрациите на целия си организъм.
Или както казва Емил Кънов, нашия вокален педагог: „Звукоизвличането прокарва пътеки за нашите гласове, превежда ни през бурните реки на страховете ни, създава мостове над тях и ни води, към нас самите. Разтваря дверите на умението да работим с гласа си, да го отпуснем и да забравим за всичко друго..“
Звукоизвличането е техника, дадена от древните атланти и получена, като част от Системата за извисяване и лечение, канализирана от Станислава Фердинандова с помоща на Стефан Кръстев. Те ще ни потопят в един изчезнал свят отнесъл със себе си древно познание, огромна психическа сила и красота!
Затова приятели, оставете притесненията си и дайте импулс и свобода на гласа си. Нека заедно да се потопим във вълшебството на тази вибрация.

График: всяка сряда
Начало: 18:30 часа
Вход свободен. Оставаме по Ваше усмотрение да направите дарение ( ако желаете, разбира се) за покриване на разходите и развитието на центъра.